Over Tapas and More

THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!
THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!
THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!

Espana por favor

Door mijn regelmatige verblijven in Spanje de laatste jaren, in functie van aankopen van mediterrane bomen , heb ik daar meer en meer mensen leren kennen in verschillende bedrijfstakken. 

Er heeft me een jaar terug eens een 'Olijfolieboer', Rafa, gevraagd om zijn artisanale producten in ons landje te proberen afzetten ,zijnde olijfolie en tapenades. Zijn 'abuelo' (grootvader) doet dan weer in het drogen van de typische 'Serrano-hespen' en 'Pata Negra'.

Neem dan nog zijn sobrino (neef) die in Manchegokaas en Chorizo doet, en de cirkel was bijna rond. Miguel is de man die voor mij gezorgd heeft dat een assortiment van al deze producten samen op één lokale plaats ,in Muro de Alcoy, terechtkwamen en zo via een gekoeld transport in Balgerhoeke terecht zijn gekomen.

 Dit heeft zich intussen sterk uitgebreid en is van een hobby een bijberoep geworden…. Wij richten ons enkel tot het aankopen in Spanje bij ambachtijke familiebedrijfjes, die héél kleinschalig werken,doch kwalitatief super zijn. Het zijn echt vertrouwenspersonen intussen.

Paul Van Hevele - gepassioneerd zaakvoerder
Image

Zin om thuis te genieten
van onze Spaanse delicatessen?

Tapas and More Eeklo

Boterhoek 3A
B-9900 EEKLO
© 2021, Tapas and More

Contact informatie

info@tapasandmore.be

+32 496 26 34 60

Maatschappelijke zetel

Verbonden aan bvba van Hevele-Van Hulle
Sint-Laureinsesteenweg 35
B-9900 EEKLO

BE0440722468
HRG O90158095
FAVV: AER/OVB/003226