Spaanse ham Iberico & Serrano

Serranoham Duroc | 15+ maanden
Jamón Gran Reserva Duroc
Vanaf €18,25/kg
Volledige ham MET BEEN : 18.25 €/kg
(gewicht varieert tussen de 6,75 kg en 8 kg )
Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 23,00 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 2,50 kg en 3,50 kg)
Ham afkomstige uit Alpujarra, een bergachtig gebied in de Zuid-Spaanse autonome regio Andalusië.
Minimaal 15 maanden gedroogd

Jamón BGA Trevelez Nevadensis | 17 + maanden (blauwe zegel)
Serranoham BGA Duroc
Vanaf €20,75/kg
Volledige ham MET BEEN : 20.75 €/kg
(gewicht varieert tussen de 7 kg en 8 kg )
Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 29,00 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 3 kg en 3,75 kg)
Ham afkomstige uit Trevélez (BGA=Beschermde Geografische Aanduiding) , 100 % Duroc
Minimaal 17 maanden gedroogd

Jamón BGA Trevelez Nevadensis | 24 + maanden (zwarte zegel)
Serranoham BGA Duroc
Vanaf €21,50/kg
Volledige ham MET BEEN : 21,50 €/kg
(gewicht varieert tussen de 8 kg en 9.75 kg )
Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt :
31,00 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 3.25 kg en 4 kg)
Ham afkomstige uit Trevélez (BGA=Beschermde Geografische Aanduiding) , 100 % Duroc
Minimaal 24 maanden gedroogd

Jamón de Cebo Ibérico
Ibéricoham
Pata Negra
Vanaf €39,00€/kg
Volledige ham MET BEEN : 39,00 €/kg
(gewicht varieert tussen de 8,5 kg en 9 kg )
Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 58,00 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 3.25 kg en 4 kg)
Iberisch varkensvlees en zeezout uit het Cabo de Gata natuurreservaat , een gebied van vulkanische oorsprong in het zuidoosten van Andalusië
Moederlijke lijn 100 % Iberisch “PATA NEGRA” , vaderlijke lijn 100 % Duroc
Iberico uit Sierra Nevada
De hammen die wij importeren , 'Jamones Nevadensis’ , zijn afkomstig uit Trevélez ,een gemeente in Andalusië aan de voet van de Mulhacén, op een hoogte van 1.750 m in het hart van het Nationaal Park Sierra Nevada.
De koude, schone lucht van de Sierra de Trevélez aan de zuidkant van de Sierra Nevada, maken van de ‘Nevadensisham’ een uniek product met een zacht aroma, het resultaat van de combinatie van de aanwezigheid van zo'n bevoorrechte omgeving met een lang, traag verouderingsproces in de droogkamers.
Deze hammen worden op traditionele wijze bereid ,100% natuurlijk, waarbij als enige conserveringsmiddel zeezout wordt toegevoegd.