Spaanse ham Iberico & Serrano

Image

Serranoham Duroc | 15+ maanden

Jamón Gran Reserva Duroc

Vanaf €16,75/kg

Volledige ham MET BEEN : 16,75 €/kg 
(gewicht varieert tussen de 6,75 kg en 8 kg )

Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 21,75 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 2,50 kg en 3,50 kg)

Ham afkomstige uit Alpujarra, een bergachtig gebied in de Zuid-Spaanse autonome regio Andalusië.

Minimaal 15 maanden gedroogd

Image

Jamón BGA Trevelez Nevadensis | 17 + maanden (blauwe zegel)

Serranoham BGA Duroc

Vanaf €18,95/kg

Volledige ham MET BEEN : 18,95 €/kg 
(gewicht varieert tussen de 7 kg en 8 kg )

Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 27,00 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 3 kg en 3,75 kg)

Ham afkomstige uit Trevélez  (BGA=Beschermde Geografische Aanduiding) , 100 % Duroc

Minimaal 17 maanden gedroogd

Image

Jamón BGA Trevelez Nevadensis | 24 + maanden (zwarte zegel)

Serranoham BGA Duroc

Vanaf €19,95/kg

Volledige ham MET BEEN : 19.95 €/kg 
(gewicht varieert tussen de 8 kg en 9.75 kg )

Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 29.75 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 3.25 kg en 4 kg)

Ham afkomstige uit Trevélez  (BGA=Beschermde Geografische Aanduiding) , 100 % Duroc

Minimaal 24 maanden gedroogd

Image

Jamón de Cebo Ibérico

Ibéricoham
Pata Negra

Vanaf €35,00€/kg

Volledige ham MET BEEN : 35,00 €/kg 
(gewicht varieert tussen de 8,5 kg en 9 kg )

Stuk ham ONTBEEND ,vacuüm verpakt : 54,00 €/kg
(gewicht stuk varieert tussen de 3.25 kg en 4 kg)
10% korting gedurende de maand mei 2021!

Iberisch varkensvlees en zeezout uit het Cabo de Gata natuurreservaat ,  een gebied van vulkanische oorsprong in het zuidoosten van Andalusië

Moederlijke lijn 100 % Iberisch “PATA NEGRA” , vaderlijke lijn 100 % Duroc

Iberico uit Sierra Nevada

De hammen die wij importeren , 'Jamones Nevadensis’ , zijn afkomstig uit Trevélez ,een gemeente in Andalusië aan de voet van de Mulhacén, op een hoogte van 1.750 m in het hart van het Nationaal Park Sierra Nevada.

De koude, schone lucht van de Sierra de Trevélez aan de zuidkant van de Sierra Nevada, maken van de ‘Nevadensisham’ een uniek product met een zacht aroma, het resultaat van de combinatie van de aanwezigheid van zo'n bevoorrechte omgeving met een lang, traag verouderingsproces in de droogkamers.

Deze hammen worden op traditionele wijze bereid ,100% natuurlijk, waarbij als enige conserveringsmiddel zeezout wordt toegevoegd.